God affärsetik och

kapitaleffektivitet.

Våra bolag

Stockwiks bolag verkar i ett brett spektrum av branscher inom allt från hälso- och friskvård, grönyteskötsel och VVS, till redovisning och däckproduktion. Våra bolag är spridda över främst Mellansverige och det alla våra bolag har gemensamt, är en sund och positiv företagskultur och en stark vilja att utvecklas. Under Stockwiks paraply skapas synergier bolagen emellan och tack vare vårt breda nätverk, är rätt kompetens alltid nära. Välkommen att läsa mer om bolagen nedan!

Hälsa

vlcsnap-2020-05-13-11h35m38s450_edited.j

TEAM Hälso & friskvård

TEAM har sedan starten år 1988 inriktat sig på att erbjuda hälsofrämjande friskvård till framförallt försäkringsbolag och företag. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och dess uppdragsgivare karaktäriseras av låg konjunkturkänslighet. TEAM är experter inom hälsa och friskvård och erbjuder sina kunder ett helhetskoncept för att främja såväl fysisk som mental hälsa. TEAM har en obruten och lång historik med positiva resultat.

 

Tjänster

monika-p-c7IgqNDTyFY-unsplash.jpg

Admit

Admit har sedan starten år 1999 inriktat sig på att erbjuda sina kunder ekonomitjänster som ett helhetskoncept kring redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Admit har en obruten och lång historik med positiva resultat. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och dess uppdragsgivare har samma karaktär. Totalt ca 30 personer är anställda i Admitkoncernen. Verksamheten bedrivs på fyra orter; huvudkontor i Örebro och lokala kontor i Lekeberg, Sundsvall och på Ekerö.

 

Industri

galdax_edited.jpg

Galdax

Galdax är en rikstäckande däckproducent med hög teknisk nivå och även däckgrossist som tillgodoser marknaden för tunga fordon med den mest kostnadseffektiva lösningen när det gäller nya och regummerade däck. Med en toppmodern anläggning i Vara har Galdax en årlig produktion på cirka 27.000 däck vilket gör företaget till ett av de tre största inom sitt område i Sverige. I befintliga faciliteter finns kapacitet för upp emot den dubbla produktionsvolymen. Verksamheten har bedrivits sedan 2005.

 
stansgummiverkstad.jpg

Stans Gummiverkstad

Stans Gummiverkstad är en komplett däckverkstad som hjälper företag och privatpersoner med däckbyte, lagning, balansering och förvaring. Produkter och tjänster riktar sig såväl till lätta som tunga fordon. Verksamheten har bedrivits sedan 1983.

 
man-changing-a-car-tire-3806249_edited_e

DäckCentrum

Däckcentrum har sedan starten år 1991 inriktat sig på att förse såväl lätta som tunga fordon med däck och service kring däck. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och har en väletablerad position på den lokala marknaden. Den efterfrågan företaget möter karaktäriseras av stabilitet och låg konjunkturkänslighet.

 

Fastighetsservice

man-holding-wooden-stick-while-drilling-

MBF

MBF AB har sedan starten år 2002 inriktat sig på att till i första hand stat och kommun utföra entreprenadarbeten och byggservice. Företagets verksamhet sträcker sig från enklare arbeten till mer omfattande och komplexa och bedrivs alltid med hög kvalitet. Typiska arbeten som utförs är renoveringar efter vattenskador, takarbeten, brandskador, markarbeten, stambyten, lokalanpassningar m.m. Arbeten utförs omkring och i lägenheter, skolor, sjukhus, ålderdomshem, kontorslokaler, laboratorier och fabriksmiljöer.

 
vlcsnap-2020-05-13-11h18m41s816_edited_e

BergFast

Verksamheten i BergFast omfattar skötsel av utemiljöer och ytor i större bostadsområden och kring kommersiella fastigheter. Utöver detta förekommer såväl mindre, kompletterande markarbeten som större mer omfattande anläggningsarbeten. Arbetena utförs främst i Stockholmsområdet. BergFast bedriver en stabil verksamhet gentemot en etablerad kundbas och som ett resultat uppvisar bolaget god lönsamhet.

 
nfmaleri_edited.jpg

NF Måleri

NF Måleri utför alla typer av måleriarbeten såväl invändigt som utvändigt. Företaget har dokumenterat hög kundnöjdhet och många återkommande kunder i en stabil verksamhet. NF Måleri består av kunniga hantverkare och har en ansvarstagande och sund företagskultur med hög yrkesstolthet. NF Måleri är verksamt i Stockholm med omnejd.

 
AFF-snöröjning.jpg

AFF i Nacka

AFF:s verksamhet omfattar skötsel av utemiljöer och ytor i större bostadsområden och kring kommersiella fastigheter. Utöver detta arbetar AFF med teknisk förvaltning. Arbetena utförs i Nackaområdet. AFF bedriver en stabil verksamhet gentemot en etablerad kundbas.

 
leif-christoph-gottwald-QRUCRhPKInY-unsp

KRVVS

KRVVS verksamhet omfattar allt inom VVS såsom service och underhåll, renoveringar, ombyggnader och nyinstallation. Företaget har ett flertal serviceuppdrag med större kunder såsom bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Uppdragen har utförts under lång tid och man har ett starkt varumärke och gott rykte. KRVVS har funnits som aktiebolag sedan 1994.

 
tian-kuan-9AxFJaNySB8-unsplash_edited.jp

Vaxholms Värmeservice

Vaxholms Värmeservice är ett installationsföretag inom el, VVS och teknisk förvaltning. Företaget har erfaren personal och en bred kundbas. Verksamheten bedrivs i Vaxholm med omnejd.

 

info@stockwik.se

Södra Catalinagränd 5A 
183 68 Täby

 

Säte: Länsäte Stockholm, kommunsäte Täby

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Stockwik