top of page

God affärsetik och
kapitaleffektivitet.

Våra bolag

Stockwiks bolag verkar i ett brett spektrum av branscher inom allt från hälso- och friskvård, grönyteskötsel och IT, till redovisning och industri. Våra bolag är spridda över främst Mellansverige och det alla våra bolag har gemensamt, är en sund och positiv företagskultur och en stark vilja att utvecklas. Under Stockwiks paraply skapas synergier bolagen emellan och tack vare vårt breda nätverk, är rätt kompetens alltid nära. Välkommen att läsa mer om bolagen nedan!

Hälsa

img-5.jpeg

Cordinator

Cordinator Medical Service är sedan starten 2004 ett av Östergötlands ledande företag inom företagshälsa och privat sjukvård. Ett sjukvårdsalternativ som alltid anpassar erbjudandet efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens präglar det dagliga arbetet. Med stort fokus på varje kundföretags unika behov, så skräddarsys effektiva sjukvårdslösningar och långsiktiga upplägg. 

Cordinator anchor
hela anchor
leaf-1920x790.jpeg

Hela Företagshälsovård

Hela har bistått företag med högsta kvalitet inom arbetsmiljö- och hälsofrågor sedan mitten av 80-talet. Med stark kompetens och erfarenhet sätter de kundens behov i första rummet och erbjuder skräddarsydda lösningar för företagsssamarbeten. Som väletablerad företagshälsovård får Hela dina anställda att må bättre, vara mer produktiva och utvecklas.

11halsobolaget5438-2048x1363.jpeg

Hälsobolaget i Uddevalla och Trollhättan

Hälsobolaget är experter på hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser, där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka av arbetet. Hälsobolaget jobbar på individ- grupp- och organisationsnivå och har tjugo års erfarenhet av konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö, rehabilitering och privatsjukvård.

Uddevalla anchor
team anchor
vlcsnap-2020-05-13-11h35m38s450_edited.j

TEAM Hälsa

TEAM har sedan starten år 1988 inriktat sig på att erbjuda hälsofrämjande friskvård till framförallt försäkringsbolag och företag. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och dess uppdragsgivare karaktäriseras av låg konjunkturkänslighet. TEAM är experter inom hälsa och friskvård och erbjuder sina kunder ett helhetskoncept för att främja såväl fysisk som mental hälsa. TEAM har en obruten och lång historik med positiva resultat.

Q3A2919-Helen_blue-2048x1366.jpeg

Tjugonde Friskvård

Tjugonde utvecklar människors hälsa och bygger hållbara organisationer. De är samarbetspartnern för hälsan på företaget när det gäller att förebygga och bekämpa ohälsa på arbetsplatsen. Tjugonde finns sedan starten 1996 i Malmö och består av ett team på drygt 20 specialister.

Tjugonde anchor
dance (1).jpg

Fysrehab

Fysrehab är en rehabenhet godkänd att bedriva vård inom Vårdval Rehab med avtal enligt Krav och Kvalitetsboken från VGR. Fysrehab är också godkänd för tilläggsuppdrag Neurovårdteam.

Enheten arbetar med att förebygga , bedöma och behandla besvär från rörelseapparaten. Mottagningen har en specifik inriktning mot idrotts- och motionsskador.

Sundisol
HCstyrka.jpg

Linköping Health Care

Linköping Health Care AB startade 2009 och den huvudsakliga inriktningen är privat sjukvård, sjukgymnastik, rehabilitering, massage och gym/gruppträning. Under åren har en stark utveckling skett inom den privata sjukvården och idag innehar Linköping Health Care expertis inom alla områden för att kunna erbjuda marknadsledande sjukvård.

Sundisol

Tjänster

monika-p-c7IgqNDTyFY-unsplash.jpg

Admit

Admit har sedan starten år 1999 inriktat sig på att erbjuda sina kunder ekonomitjänster som ett helhetskoncept kring redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Admit har en obruten och lång historik med positiva resultat. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och dess uppdragsgivare har samma karaktär. Totalt ca 30 personer är anställda i Admitkoncernen. Verksamheten bedrivs på fyra orter; huvudkontor i Örebro och lokala kontor i Lekeberg, Sundsvall och på Ekerö.

Admit anchor
RUN.png

RUN Communications

RUN inriktar sig på drift av IT-infrastruktur, privata och publika molntjänster samt konsulttjänster och har sedan starten år 2003 uppvisat en stabil tillväxt. Företagets tjänster riktar sig mot allt från små kunder till stora internationella organisationer inom ett brett spann av branscher, samtliga med höga krav på funktion och säkerhet som exempelvis statliga myndigheter, bioteknik, konsultverksamhet, bygg samt andra IT- och affärssystemleverantörer.

Run anchor
IMG_0325.JPG

SOCAB 

SOCAB bedriver konsultverksamhet inom nischen inköp och upphandling. I SOCAB finns lång erfarenhet och djup kunskap både inom den offentliga och den privata sektorn där de är uppskattade leverantörer inom båda områdena. SOCAB erbjuder entreprenadupphandlare, IT-upphandlare och upphandlare inom området varor och tjänster. Utöver detta erbjuder SOCAB även utbildningar inom LOU, till bland annat yrkeshögskolor samt hjälp av kategoristyrning och implementering av spendanalysverktyg. Bolagets konsulter hjälper organisationer med hela upphandlingsprocessen eller delar av den. Processerna präglas genomgående av hög kvalitet och service.

Socab anchor

Industri

Stack of Tires

AP Däck

AP Däckservice i Säffle och AP Däckcenter i Åmål utför varm vulkning av stordäck samt monterar och balanserar och reparerar allt från skottkärredäck till det största entreprenaddäcket. I verkstäderna säljs personbilsdäck, mc-däck, lastbilsdäck och traktordäck från välkända leverantörer om Michelin, Goodyear, BF Goodrich, Kleber, Kumho, Hankook, Continental och Nokian.

Apdack anchor
Dackbolaget anchor
Däckbolaget.png

Däckbolaget

Däckbolaget har sedan starten år 2007 inriktat sig på att förse såväl lätta som tunga fordon med däck och service kring däck. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och har en väletablerad position på den lokala marknaden. Den efterfrågan företaget möter karaktäriseras av stabilitet och låg konjunkturkänslighet.

man-changing-a-car-tire-3806249_edited_e

DäckCentrum

Däckcentrum har sedan starten år 1991 inriktat sig på att förse såväl lätta som tunga fordon med däck och service kring däck. Företagets verksamhet bedrivs med hög kvalitet och har en väletablerad position på den lokala marknaden. Den efterfrågan företaget möter karaktäriseras av stabilitet och låg konjunkturkänslighet.

dackcentrum anchor
galdax_edited.jpg

Galdax

Galdax är en rikstäckande däckproducent med hög teknisk nivå och även däckgrossist som tillgodoser marknaden för tunga fordon med den mest kostnadseffektiva lösningen när det gäller nya och regummerade däck. Med en toppmodern anläggning i Vara har Galdax en årlig produktion på cirka 27.000 däck vilket gör företaget till ett av de tre största inom sitt område i Sverige. I befintliga faciliteter finns kapacitet för upp emot den dubbla produktionsvolymen. Verksamheten har bedrivits sedan 2005.

galdax anchor

MittX

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt utför legotillverkning åt andra företag. Bolaget har sitt säte i Färila, Hälsingland och har 23 anställda. Sedan maj 2021 ägs bolaget av Stockwik. MittX befinner sig i en stark tillväxtfas där fokus ligger på geografisk expansion, produktutveckling och hållbarhet.

MittX
stans gummiverkstad
stansgummiverkstad.jpg

Stans Gummiverkstad

Stans Gummiverkstad är en komplett däckverkstad som hjälper företag och privatpersoner med däckbyte, lagning, balansering och förvaring. Produkter och tjänster riktar sig såväl till lätta som tunga fordon. Verksamheten har bedrivits sedan 1983.

SwärdsDäckservice.jpg

Swärds Däckservice

Swärds Däckservice är en toppmodern däckverkstad som startades 2010 av Janne Swärd och Christina Swärd Rosenvinge. Janne har 50 års branscherfarenhet och har tidigare drivit Norks Däckservice under många år. Christina har arbetat i branschen sedan 2003. De finns idag i nya, moderna lokaler på Torsviks industriområde söder om Jönköping.

Swärds anchor
daniel-von-appen-vBvfXIqC4E4-unsplash.jpeg

Trainparts

Trainparts bedriver underhåll, ombyggnad och nytillverkning av bladfjädrar, buffertar och draginrättningar till järnvägsfordon. De arbetar även med andra produkter för vagnsunderhåll, t.ex. bromsklosskilar, centruminlägg, slitdelar/reservdelar, fotsteg, handtag och bussningar. Detta gör Trainparts till en komplett leverantör av utrustning till tågvagnar. 

Train parts anchor

Fastighetsservice

AFF-snöröjning.jpg

AFF i Nacka

AFF:s verksamhet omfattar skötsel av utemiljöer och ytor i större bostadsområden och kring kommersiella fastigheter. Utöver detta arbetar AFF med teknisk förvaltning. Arbetena utförs i Nackaområdet. AFF bedriver en stabil verksamhet gentemot en etablerad kundbas.

AFF anchor
vlcsnap-2020-05-13-11h18m41s816_edited_e

BergFast

Verksamheten i BergFast omfattar skötsel av utemiljöer och ytor i större bostadsområden och kring kommersiella fastigheter. Utöver detta förekommer såväl mindre, kompletterande markarbeten som större mer omfattande anläggningsarbeten. Arbetena utförs främst i Stockholmsområdet. BergFast bedriver en stabil verksamhet gentemot en etablerad kundbas och som ett resultat uppvisar bolaget god lönsamhet.

bergfast anchor
Kolarviks.jpg

Kolarviks Sten & Trädgård

Kolarviks är en väletablerad verksamhet sedan över 15 år med helhetserbjudande inom mark- och trädgårdsanläggningstjänster. Verksamheten sträcker sig från mark- och grundläggningsarbeten till finplanering och i viss utsträckning även skötsel. Kolarviks utför arbeten i Mälardalen, Stockholm och Uppsala.

kolarviks
man-holding-wooden-stick-while-drilling-

MBF

MBF AB har sedan starten år 2002 inriktat sig på att till i första hand stat och kommun utföra entreprenadarbeten och byggservice. Företagets verksamhet sträcker sig från enklare arbeten till mer omfattande och komplexa och bedrivs alltid med hög kvalitet. Typiska arbeten som utförs är renoveringar efter vattenskador, takarbeten, brandskador, markarbeten, stambyten, lokalanpassningar m.m. Arbeten utförs omkring och i lägenheter, skolor, sjukhus, ålderdomshem, kontorslokaler, laboratorier och fabriksmiljöer.

mbf anchor
nfmaleri_edited.jpg

NF Måleri

NF Måleri utför alla typer av måleriarbeten såväl invändigt som utvändigt. Företaget har dokumenterat hög kundnöjdhet och många återkommande kunder i en stabil verksamhet. NF Måleri består av kunniga hantverkare och har en ansvarstagande och sund företagskultur med hög yrkesstolthet. NF Måleri är verksamt i Stockholm med omnejd.

nf maleri
Sundisol-Ecophon-FocusE.jpeg

Sundisol

Sundisol är ett entreprenadföretag som är specialiserade på akustikundertak. Sundisols undertaksföretag säljer och monterar alla de vanligt förekommande fabrikaten av undertak, och Sundisol levererar och monterar undertak och väggabsorbenter från flera av de största tillverkarna. De erbjuder ett brett sortiment och erbjuder rådgivning för att tillgodose olika akustiska behov och önskemål. 

Sundisol
bottom of page