top of page

Junior Redovisningsekonom sökes till Admit Ekonomi
 

Är du en ansvarsfull och driven ekonom som vill vara med på en tillväxtresa?  Då är det här det perfekta arbetet för dig!

 

Vi söker nu efter en ny ekonomitalang. Det här är en riktigt spännande möjlighet för dig som har erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller en roll som inkluderat redovisningsrelaterade arbetsuppgifter. Vill du bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag? Hos oss på Admit Ekonomi får du vara med på en tillväxtresa med ett nytt kontor i Stockholm, och får därför en viktig roll där du har möjlighet att påverka! 

Om Admit


Admit grundades 1999 och tillhör idag Stockwikkoncernen. Stockwik är ett börsnoterat investeringsföretag fokuserat på förvärv och förvaltning av svenska kvalitetsföretag. Koncernen består i dagsläget av 22 bolag med totalt ca 400 anställda. Admit har kontor på fyra ställen runtom i Sverige. Admit Stockholm delar kontor med Stockwiks huvudkontor. Kontoret ligger i Frösundavik, Solna. Kommunikationerna är goda och det går en skyttelbuss från Solna Station direkt till arbetsplatsen var 5:e till 10:e minut. Här finns även tillgång till parkering, stort gym, idrottshall, gruppträning, tennisbana, vattensport m.m. (kostnadsfritt för anställda).

 

Tjänsten och rollen


I rollen som redovisningsekonom på Admit kommer du arbeta med dotterbolagen inom Stockwikkoncernen. I rollen kommer du att hjälpa kundföretagen med deras ekonomifunktion med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och bokslut. Du kommer ingå i en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med CFO.

 

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

 

I rollen kommer du bland annat jobba med dessa uppgifter:

 

·    Kund - och leverantörsreskontra

·    Löpande bokföring

·    Avstämningar

·    Assistera i månads- och årsbokslut

·    Deklarationer

 

Dina tidigare erfarenheter:

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:

 

·    Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter

·    Kännedom kring bokslut och årsredovisningsfrågor

·    Systemvana och bekväm i Excel

·    Erfarenhet av K2 eller K3 är meriterande

 

 

Vem är du?


Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du noggrann och har en naturlig fallenhet för att se helheten. För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras av utveckling och du vill skapa en förståelse för olika typer av branscher, företagsformer och bokföringsflöden. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös person med en positiv inställning som gillar att möta nya människor och ha kul på jobbet!

 

 

Arbetstid/varaktighet


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Arbetstider: 8:00 – 17:00

Start: Omgående

 

Hos Admit har du flexibiliteten att arbeta både på distans och från kontoret i Frösundavik, Solna då Admit erbjuder en hybrid arbetsplats.

 

Låter det här som något som passar dig? Är du Admits nya redovisningsekonom? Sök rollen genom att skicka in CV och personligt brev till minja.lendahl@stockwik.se! Vi tar emot ansökningar löpande.

 

Kontakt


För frågor kring tjänsten, maila minja.lendahl@stockwik.se

bottom of page